Ternion

Hasil gambar untuk ternion bounty

Ternion licencí na digitální platformy pro výměnu, u vchodu do integrované služby pro obchodníky a Fiat. To rozšiřuje dostupnost na trhu kriptovalyutnogo spojující moderní finanční služby pro finanční systém decentralizace, který usnadní a podpoří inovace v kriptovom Ternion fond rovněž klade za cíl podporovat inovace v rozvoji kryptoměna kriptofinansirovanii skutečnou podporu pro výnosný obchod, a ne na spekulace, ale síly přírody trhů ,

žádná komunita Ternion na platformě, která si klade za cíl vyřešit některé problémy, které ovlivňují trh kriptovalyutnyh systému dnes, vzhledem k nedostatku důvěry ze strany ICO v zabezpečení digitálních aktiv oni kriptoobmenah s nižšími standardy, než jaké stanoví makléřské firmy je tradiční, a obtížnost provádění cryptothermine jako platební metodu.

Hasil gambar untuk ternion bounty

Ternion ekosystému 
Ekosystémy Ternion se skládá ze tří částí, které pracují společně a nosným Ternion (TRN) jako užitečné platformy pro výměnu.

Výměny 
Ternion Exchange je platformou ekonomické výměny, pohodlné a efektivní, který umožňuje uživatelům převést šifrovací kryptografii Fiat do kryptografie a kryptografie. Hlavním účelem této výměny je nabídnout kryptomonádory jako integrální řešení.

Platobní procesor Ternion Zpracovatelé plateb 
usnadňují platby mezi dodavateli a zákazníky. Uživatelé obdrží debetní kartu, kterou mohou použít k provádění plateb. Dodavatelé se mohou rozhodnout, že budou přijímat platby, které jsou zpracovávány v režimu přidělení fiatů nebo šifrovacích metod.

Fond likvidity Ternion 
Toto je jádro dalších dvou složek. Tím je zajištěno, že nedojde k inflaci tokenu TRN a nebude docházet k ukládání nahromaděných finančních prostředků na vývoj platformy Ternion.

Ternion TRN Token je značka kompatibilní s ERC20, která slouží jako podpůrná značka platformy k zaplacení poplatků za výměny nebo přenosu tokenů na burzách Ternionu. Žetony dále poskytují kompatibilitu se všemi kompatibilními značkami ERC20 ve prospěch všech uživatelů ekosystému Ternion.

Proč investovat do Ternionu? 
Platforma je k dispozici prostřednictvím aplikací pro mobilní platformy a webové aplikace, což je výhodné nejen pro institucionální hráče, ale také pro všechny drobné investory.

Společnost Ternion provede roční audity transakčních a provozních platforem, aby zajistila transparentnost a spolehlivost informováním veřejnosti o budoucím pokroku.

Ternion burza má evropskou komerční licenci a splňuje všechny evropské normy stanovené pro přenos na palubě pro rychlé kontroly.

Tato platforma má k dispozici kompletní zákaznický servis také zahrnuje vrcholový management, který pomůže zákazníkům, když mají problémy nebo problémy spojené s Ternion.

ICO Ternion parametry (signál TRN) 
Token: TRN 
protokol Token: ERC20 
Token totale: 95000000 TRN 
Dejte tokenu předprodej: 22500000 TRN 
tokenu dodávka IČO: 53500000 TRN 
počátku prodeje: aktivní až do 28. června 2018.

ICO dat: 
první kolo výměna 29.června, 29.srpna: 1 TRN 0,65 USD 
kolo B 30 30.srpna výměna říjen: 1 TRN 2.10 USD 
C kolo 1. listopadu 30. prosince kurz: 1 TRN 3.23 USD

Měkký kryt: 5 000 000 
Pevný kryt: 65 000 000

Další informace:

Webová stránka: https://ternion.io
Whitepaper: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
telegram: https://t.me/TernionOfficial
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899#msg41743899
https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_BLOG=bounty

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1917269
ID TERNION: XRO826
Eth: 0x4Fc47233411361C0c479FF6B5DB52e635394fbac

Leave a comment