Tähtaeg – lõpetage traditsiooniline ja vaieldamatu rahandus

Hasil gambar untuk ternion bounty

Terniyan on hübriid krüptograafiline vahetamine Fiat Gateway ja integreeritud kommertsteenustega.

Terni börs on reguleeritud, volitatud ja tsentraliseeritud üksus, mis võimaldab kodifitseerida kodeeritud, kodeeritud ja kodeeritud kauplemist. 
ICO etapi järel muutub vahetus hübriidiks. See pakub tsentraliseeritud vahetusega detsentraliseeritud vahetusravi.

Pöördemissiooniprotsessor on maksejuht, mida saab rakendada teenusepakkuja äranägemisel ja kes saavad oma kasutajatele kaardid välja anda. Kasutajad saavad müüjatele maksmiseks kasutada deebetkaarti. Pakkujad võivad valida, kas saada Fiat või Cryptocurrency kaupadele ja teenustele, rakendades Turnani API nende makseviisis. See on võimalik süsteemi vahetamiseks integreerida.

Trnian Likviidsusfond on kooskõlas kahe ärimudeleid ja luumurdude Exchange lülisamba ja makse töötlejatele. Samuti on vastutavad põletada tegeleda osta jälle sümboolne kasutades veerand fondihaldusettevõttena kasumit ja inflatsiooni. Fondi säilitab veerand kogutud raha likviidsuse saadaval edasise laienemise Trnian kogu maailmas.

Krüpsevaluuta sektori kogu turukapitalisatsioon on 2017. aasta viimastel kuudel järsult kasvanud 600 miljardi dollarini. Kuigi see oli põhjustavad olulise osa Bitcoin kasvu, kusjuures kasv rohkem kui $ 200 miljardit aasta jooksul paljude teiste alternatiivsete Kriptokyoritij (Altokoins)) ja seejärel sama trend. Üldine kaubavahetus kasvas sellel perioodil vastavalt ja jõudis rohkem kui 50 miljardit dollarit 24 tunni jooksul, nagu NYSE keskmine summa. Mis äri platvormid nõudluse kasvu, Denial of Service (DOS) annab kõige olulisem vahetada, sest nende infrastruktuuri ei ole loodud toime tulema järsk tõus operatsioonide arv. Kasutaja lõpptulemus oli aeglane teenus,

Vahetused, mis on konsolideeritud nende toimingute ja seadmed staatuse, kuid siiski krüptograafiliste ruumi, mis maksumaksjatele, kes kiiresti tulevad krüpto Fiat ja vasakule, ja üldine puudumine väravad kasutamine on muutunud probleem vastupidi .

Krüptoküüride vahetus on toonud kaasa operatiivse kiiruse maailma riikides. Crypto Comparay, üks turul kõige olulisemaid andmekogujate andmeid Com, kogu maailmas on rohkem kui 120 vahetust. Suuruse, mudeli (tsentraliseeritud või detsentraliseeritud) ja koguseliste läbirääkimiste vara: need vahetused erinevad mitmesugustest teguritest, sealhulgas.

Top 10 vahetus annab rohkem kui 3 miljonit dollarit päevas või rohkem kui 1 miljard dollarit aastas (Bloomberg). Kuigi need arvud ei ole täpsed, on Krüpto-valuuta vahetussektoriga seotud rahavoogude suurus väga suur. Suurim kogumaht on praegu binaarne. Binantsi kasum on 2018. aasta esimeses kvartalis vaid 200 miljonit dollarit, võrreldes eelmise kvartaliga suurenenud 2800% -ni. Elfi intelligentse lepinguplatvormi Aasias koostatud andmete kohaselt võivad sellised vahetused nagu hubi, bitfinics,

Upbit- ja Bitumb protsessid ulatuvad poolest igapäevase tehingute mahust ja keskmisest maksumäärast 0,3% kuni 600 miljonit dollarit 1,4 miljardi dollarini, mis tähendab, et Aasia vastutab kauplemise eest maailmakaubanduse krüpto.

Terni börs käivitatakse peamiselt tsentraalse krüptoventila vahetusega, hoolikalt valitud funktsioonidega, mis on rohkem kui konkurentide ülesanded. Terni ökosüsteemi selle samba eesmärk on pakkuda krüptooršaste ettevõtjatele täielikku lahendust. Vahetuse teine ​​etapp on luua detsentraliseeritud vahetusplatvorm (DEX), mille algselt toetab Turnani likviidsusfond.

Parameetrid ICO Ternian (TRN-signaal)

Lehed: Tiaran 
sümboolne protokoll: ERC 20 Kokku Märgid 
: 95000000 Anarti- 
eeldatav müük kohaletoimetamise kaart: Tiaran 22,5 miljonit 
kohaletoimetamise kiibid ajal ICO: Tiaran 53500000 
Presele aktiivne kuni 28. juuni 2018. 
ICO kuupäev: 
2 ümber 9. juuni august vahetuskursi muudatused: 1 Tiaran 0.65 USD 
ringis B 30.augustist 30. oktoobril Vahetuskurss: 1 Tiaran 2.10 USD 
1. november vooru 30. detsember C Vahetuskurss: 1 Tiaran 3,23 USD 
Soft cover: 5000000 
kõvakate: 65000000

Tähtajalised maksed on peamine tegur krüptokuuluvuse ligipääsetavuse ja kasutatavuse parandamisel. Terni makse on maksete töötlemise süsteem, mis on Terni börsil otseselt integreeritud maksimaalse efektiivsusega. Lisaks krüptovõimaluse ligipääsu parandamisele nii tarbijate kui ka müüjate jaoks annab turnurni makse igale tehingule väikese tehingukulude kaudu tulu. Turnon OU kasutab seda tulu TRN-märkide ostmiseks ja eemaldamiseks, mis vähendab igal kvartalis TRN-trüüside pakkumist. (Lisateavet leiate Ternioni finantsmudeli jaotisest).
Alustatakse 2018. aasta esimese kvartali arendusvahetust.

T2 2018 
Public Presse Exchange Home

T3 2018 
Müük üldsusele.

2018. aasta kvartali 
detsentraliseeritud beetaversioon on suletud. Börs pakub marginaalseid läbirääkimisi. Vahetuse detsentraliseeritud areng algab. Likviidsuse muutus rahastikus.

2019. aasta esimese kvartali 
maksmine hakkab arenema. Alusta detsentraliseeritud muudatusi. Sulgege beeta-makse ettemaks
Alusta T2 201 9 Maksed. 
Sisu

Võite saada foorumi kohta rohkem teavet või liituda oma müügirühmaga järgmisel lingil:

Koduleht: https: // ternionkio
Valge Raamat: https: // ternionkio / TernionWhitepaper_enkpdf
Facebook: https: // wwwkfacebookkcom / ternionofficial
Jälgi meid Twitteris: https: // twitterkcom / ternionofficial
telegramm: https: // tkme / TernionOfficial
ANN: https: // bitcointalkkorg / indexkphp? topic = 4623236kmsg4l743899 # msg4l743899 
https: // ternionkio /? utm_source = bitcointalk & utm_BLOG = halastus

Bitkontok: https: // bitcointalkkorg / indexkphp? Action = profiil; u = l9l7269

TERNION ID:XRO826
ja: 0x4Fc47233411361C0c479FF6B5DB52e635394fbac

Leave a comment